Hoe creëer ik een luxe uitstraling?

Door Songül

Geschreven door: Songül op 30 oktober 2018

Bij Sani-Dump helpen wij u graag in de zoektocht naar de perfecte badkamer. Van een kleine badkamer tot een luxere badkamer, wij staan altijd voor u klaar. Een badkamer van Sani-Dump is meer dan alleen een plek om u op te frissen. Wij vinden dat u tot rust moet kunnen komen in de badkamer en écht de tijd kunt nemen voor uzelf. Met onze slimme tips kunt u uw badkamer omtoveren tot pure luxe! Onderstaand geven wij een aantal tips om badkamer in te richten. Hopelijk kunt u hier genoeg inspiratie uithalen!

Heeft u vragen over de inrichting van een luxe badkamer? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs geven u hier graag advies over. Zij geven u allerlei tips over wat er allemaal mogelijk is met de ruimte die u heeft voor een badkamer.

Hoe creëer ik een luxe uitstraling?

1. Zorg voor een vrijstaand bad met het liefst open zicht

Het creëren van natuurlijk daglicht in de badkamer is altijd een pluspunt. In daglicht ziet net alles er iets beter uit. Om het gevoel met daglicht en een luxueuxe badkamer compleet te maken, kunt u kiezen voor een vrijstaand bad. Door middel van het vrijstaande bad wordt de badkamer direct gevuld, maar let er wel op dat u rondom nog genoeg ruimte over houdt voor andere badkamermeubels.

Trendwatcher Songül

EN ÉCHT DE TIJD KUNT NEMEN VOOR UZELF

Sani-Dump - fd19e7d50c6941aad8d7cb606b159cf8
Hoe creëer ik een luxe uitstraling?
Hoe creëer ik een luxe uitstraling?

2. Kies voor ruwe materialen

Om een unieke uitstraling te geven aan uw badkamer, kunt u kiezen voor ruwe materialen zoals gesteente en bakstenen. Ze geven niet alleen een warme uitstraling, het is ook nog eens een perfect alternatief voor keramische badkamertegels. Zorg er wel voor dat niet elke badkamermuur wordt bekleed bakstenen, om zo de rustgevendheid te behouden.

3. Combineer goud met marmer

De combinatie goud met marmer staat voor pure luxe. Witte marmer ziet u dan ook steeds vaker opduiken in interieurmagazines en bij interieurbeurzen. Het voordeel van marmer is dat het bijzonder onderhoudsvriendelijk en waterdicht is.

4. Vervang kleine tegels door grote tegels

Kies voor grote tegels. Hierdoor lijkt uw badkamer stukken groter. Als u kiest voor dezelfde kleur voegwerk als uw tegel wordt deze optische illusie nog beter, tevens lijken zo de tegels in elkaar over te vloeien. Vervang daarom uw kleine tegels door grote tegels en merk direct het verschil in uw droombadkamer.

Trendwatcher Songül

OM ZO DE RUSTGEVENDHEID TE BEHOUDEN

Hoe creëer ik een luxe uitstraling?
Hoe creëer ik een luxe uitstraling?

5. Loop zo uw douche in!

Wie denkt aan een luxe badkamer, denkt waarschijnlijk ook aan inloopdouches. Naast dat een inloopdouche staat voor luxe, heeft het ook een aantal andere voordelen. Zo is een inloopdouche veel makkelijker te betreden dan een normale douche en is het erg onderhoudsvriendelijk. Combineer uw inloopdouche met een dubbele regendouche en het plaatje is compleet.

6. Zwarte badkamer

Naast goud en zilver wordt de laatste tijd de kleur zwart ook geassocieerd met luxe. U kunt zelf de keuze maken of u voor een gehele zwarte badkamer gaat of dat u alleen kiest voor bijvoorbeeld een zwarte kraan.

Laatste trends