Industriële badkamer

Robuust en stoer

Wat is een industriële badkamer
Een industriële badkamer is de perfecte stijl wanneer u houdt van een robuuste en stoere badkamer. De kenmerken van een industriële badkamer zijn dan ook het gebruik van beton, staal en hout, wat zorgt voor een krachtige en stoere uitstraling. Toch kunt u ook luxe elementen in een industriële badkamer verwerken. Ook een industriële badkamer creëren? Doe inspiratie op!

Moodboard materialen
Beton
RVS
Stoer en robuust

trotse klanten industriële badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek industriële badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De industriële badkamer bij

Sean en Naomi

industrieel

Sean en Naomi hebben een industriële badkamerstijl in hun woning. Ze wonen dan ook in een loft in het hartje van Rotterdam en hebben veel geluk want hun woning heeft van zichzelf al veel industriële eigenschappen. Toch kunt u ook in uw badkamer net als Sean en Naomi een industriële sfeer creëren. Zo kunt u gebruik maken van donkere kleuren, zoals zwart en antraciet. Daarbij kunt u weer wat lichtere tinten combineren. Bijvoorbeeld grijze wandtegels met een wit bad, zoals Naomi en Sean ook hebben.

Industriële badkamers zijn vaak robuust en stoer. Materialen als hout en RVS ziet u vaak terug in de badkamermeubels. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van de betonlook en natuursteen. In de afwerking is het goed om te kiezen voor matte meubels i.p.v. glans. Dit geeft een wat stoerdere uitstraling. Iets wat helemaal in is op dit moment is de industriële douchewand. Deze douchewanden hebben een zwart profiel.

Bent u net als Sean en Naomi dol op een Industriële badkamer? Plan dan een afspraak in bij Sani-Dump en vraag om advies van één van onze badkamerspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Industrieel

Doe inspiratie op

blader door

Industriële badkamer trends

Ontdek meer