Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:00 - 18:00 uur
  • Woensdag09:00 - 18:00 uur
  • Donderdag09:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag09:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Voltastraat 1
1446VA  Purmerend

Afspraak maken

Bezoek ons voor inspiratie, een uitgebreid advies met 3D-ontwerp, of stap gerust binnen zonder afspraak voor een warme kop koffie.

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

SANI-DUMP ALLES VOOR UW BADKAMER!

Of u nu op zoek bent naar design, industrieel of landelijk? Alles is te vinden bij Sani-Dump. Als u uw nieuwe badkamer gaat samenstellen komt u voor vele keuzes te staan. Wat voor soort vloer? Een bad of inloopdouche? Welke stijl? Wat wordt de opstelling? Op al deze vragen komen wij samen met u tot een antwoord! Wij geven u graag een passend en persoonlijk advies. Wij volgen de trends op de voet, hierdoor is vrijwel alles mogelijk. Benieuwd naar wat tips voor uw nieuwe badkamer? Lees dan snel verder.

Om te beginnen gaan we samen met u rond de tafel en nemen we alle specificaties en wensen door. Neem bijvoorbeeld de ruimte indeling. Vaak denkt u dat er niet veel mogelijk is en dat er maar één opstelling te gebruiken is. Maar niets is minder waar! Met een slimme indeling zijn er verrassend veel trendy mogelijkheden. Dit kunnen wij u visueel maken door middel van een gratis 3D ontwerp.

3D ONTWERP BIJ BADKAMERWINKEL PURMEREND

Naast dat de ruimte indeling zichtbaar is in het 3D ontwerp, kunnen wij hiermee door op materiaal en kleur. Zo krijgt u inzichtelijk hoe de gekozen producten in de ruimte staan. Denk bijvoorbeeld aan multifunctionele meubels, ruimtebesparend sanitair of inklapbare douchedeuren. Bij Sani-Dump geven wij u graag een persoonlijk advies. De zoektocht naar een nieuwe badkamer is al een uitdaging, dan zorgen wij van Sani-Dump ervoor dat het een leuke uitdaging wordt!

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor het maken van een 3D ontwerp of showroomafspraak. Tot snel bij Sani-Dump Purmerend.

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.