Opbouw wastafel

Wastafels

Er zijn verschillende soorten wastafels om uit te kiezen. Eén hiervan is een opbouw wastafel. Dat is een waskom die op het wastafelblad geplaatst wordt in combinatie met een hoge wastafelkraan. Een waskom kan echt een eye-catcher zijn voor in de badkamer. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. Maak een mooie keuze uit een waskom die past bij de wastafel.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Waarom een opbouw wastafel

Een opbouw wastafel is een stijlvolle toevoeging aan de badkamer. Daarnaast zijn de waskommen gemakkelijk te vervangen, mocht je aan iets nieuws toe zijn. De waskom zorgt voor een luxe uitstraling en is mooi afgewerkt. Het is handig om er je handen in te wassen, aangezien de kommen diep zijn. De waskom moet echter ook schoon worden gemaakt, wat een extra handeling kan zijn.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten vormen om uit te kiezen: rond, ovaal, rechthoekig of vierkant. Het is belangrijk om de vorm te kiezen aan de hand van de ruimte en uitstraling van de badkamer. De opbouw wastafels komen er in de materialen keramiek, composiet, natuursteen, glas, beton en mineraalmarmer. Hierdoor zijn ze er vaak in de kleuren wit, zwart, grijs en natuursteen. Echter kan er in overleg altijd worden gekeken naar andere mogelijkheden. Naast of achter de waskom wordt een hoge kraan geplaatst of een inbouwkraan op de achterwand.
Maar de wastafel volledig af door deze te stijlen met mooie wastafelaccessoires. De opbouw wastafel kan samengesteld worden aan de hand van de badkamerstijl.

Badkamer trends

Ontdek meer