Kleine badkamer

Badkamerindelingen

Hoe heerlijk is het om de dag af te sluiten in je badkamer? Even relaxen en ontstressen. Ontdek hoe je jouw kleine badkamer zo effectief mogelijk kunt inrichten.

.

Kleine badkamer

Blader door

.

Sani-Dump - licht

Licht

Koel en levendig

Een lichte ruimte zorgt ervoor dat iets optisch groter is. Kies daarom voor het binnenlaten van zoveel mogelijk daglicht en zorg voor voldoende verlichting.

Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-06-02T095152.671

Kleurgebruik

Licht en fris

 Kleurkeuze is een belangrijke factor om een ruimte groter te doen lijken. Ga voor lichtere kleuren zoals wit en beige, deze maken een kleine ruimte optisch groter.

Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-6 (1)

Materiaal

Glas

Kies voor glas en transparante materialen, dit zorgt voor een open karakter en laat het licht goed binnen. Lichte ruimtes lijken nu eenmaal groter.

Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-10-400×226

De tegels

Groot

 Wanneer u een keuze maakt op het gebied van tegels, is het belangrijk om te kiezen voor grote tegels. Zo zijn er minder voegen zichtbaar en oogt het geheel rustiger.

Sani-Dump - meubel

Meubels

Multifunctioneel

Het is belangrijk om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Kies badkamermeubelen die niet breder zijn dan 120cm en ga voor meubels in lichte (houts)kleuren.

Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-06-02T100218.764

Gratis 3D ontwerp

We helpen u graag

Hulp nodig bij het inrichten van uw kleine badkamer? Laat een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp maken door één van onze badkamerspecialisten. Maak allereerst een afspraak via onze website en kom langs in één van onze showrooms bij u in de buurt. Hier gaan we graag met u in gesprek om alle mogelijke wensen in kaart te brengen. Een kleine badkamer biedt veel uitdaging. Gelukkig hebben wij hier het antwoord op! Onze ontwerpers gaan aan de slag om een zo gedetailleerd mogelijke tekening te maken. We laten u gelijk alle mogelijkheden zien en bieden meerdere opties indien mogelijk. Wel zo fijn!

Laat uw dromen werkelijkheid worden en vraag direct via de onderstaande button een gratis 3D ontwerp aan.

Kleine badkamer trends

Ontdek meer