HSK

merk

Sinds 1993 is HSK een begrip in de wereld van sanitair. HSK voorziet in douches, accessoires, baden, wastafels en toiletten. Deze producten zijn innovatief ontworpen en stralen een modern design uit. Het merk introduceert regelmatig nieuwe producten en technologieën.

Variërende prijzen

Afhankelijk van het product, de functies en het materiaal variëren de prijzen voor de producten van HSK. Over het algemeen is het sanitair van HSK iets duurder dan andere badkamermerken. Daar tegenover staat dan wel dat de producten gemaakt zijn van materialen zoals acryl, keramiek en veiligheidsglas. Designradiatoren worden gemaakt van goede kwaliteit staal en aluminium.

Maatwerk

HSK biedt ook een uitgebreide keuze aan maatwerk. Een douchewand- en/of cabine kan prima op maat gemaakt worden zodat de afmetingen en het design passen bij je nieuwe badkamer.

Hulp nodig?

Benieuwd naar de producten van HSK? Of wilt u juist nog verder inspiratie opdoen? Dan kunt u altijd langskomen in de showroom. Wij helpen u graag. Nu alvast inspiratie opdoen? Kijk dan alvast in ons inspiratiemagazine.

Sani-Dump - HSK_Logo