Enkele wastafel

Wastafels

Bent u op zoek naar een badkamermeubel? Dan kunt u kiezen voor een enkele of een dubbele wastafel. Bij Sani-Dump vindt u beiden, maar op deze productpagina leggen we u graag uit waar u op moet letten bij het aanschaffen van een enkele wastafel.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Enkele wastafels

Verschillende type

Een enkele wastafel betekent niet dat het maar geschikt is voor één persoon. Er zijn verschillende types van enkele wastafels. Naast kleinere modellen zijn er ook bredere varianten verkrijgbaar, zodat u gemakkelijk met twee personen erbij kunt. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat! Bekijk ons assortiment voor de verschillende opties.

Tussen een enkele en een dubbele wastafel

Het verschil

Een dubbele wastafel is voorzien van een tussenschot en een enkele niet. Het voordeel van een enkele wastafel is dat deze erg gemakkelijk in gebruik is. Daarnaast zijn er veel goedkope en betaalbare design wastafelen verkrijgbaar. U maakt uw wastafel helemaal af met een bijpassende wastafelkraan.

Uw badkamerstijl is bepalend

De enkele varianten van wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en vormen. Zowel met, als zonder overloop. De stijl van uw badkamer heeft een grote invloed op welke enkele wastafel het beste past. Gaat u voor een vierkante wasbak (perfect voor een moderne badkamer) of juist voor een ronde vorm (past mooi bij een klassieke badkamerstijl).

Voor de perfecte wastafel

Advies

Een enkele wastafel kopen? Kijk goed naar de juiste afmeting. Onze specialisten staan voor u klaar om passend advies te geven. Ze hebben kennis van de verschillende mogelijkheden en helpen u graag. Kom langs bij een van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Wastafel trends

Ontdek meer