Staand toilet

Toiletten

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten toiletten. Denk maar eens aan het klassieke staande toilet, het hangende toilet, urinoir en bidet. Wij vertellen u graag meer over het staande toilet. Want waar moet u nou precies op letten bij de aankoop?

.

Doe inspiratie op

Blader door

Verschillende modellen

Als het gaat om een staand toilet, zijn er verschillende modellen beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld gaan voor het “klassieke” model met zichtbare rondingen. Vindt u dit er té ouderwets uitzien? Kies dan voor het moderne model! Hierbij ziet u geen rondingen en loopt de onderkant mooi af naar beneden.

Easy clean optie

Het toilet schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest met de easy clean zitting. Met deze zitting kan de bril eenvoudig losgekoppeld worden van het toilet. Hierdoor kunt u gemakkelijker alle onderdelen schoonmaken. Na het schoonmaken klikt u hem zo weer vast.

Diepspoel of vlakspoel

Bij het aanschaffen van een nieuw toilet is het goed om van tevoren na te denken over welke spoelvorm u het prettigst vindt. Zo kunt u gaan voor een diepspoel toilet. Hierbij verdwijnt de boodschap direct in het water, dit voorkomt de verspreiding van onaangename geurtjes. Het enige nadeel hierbij is dat het kan zorgen voor spetters. Dit probleem voorkomt u met een vlakspoel toilet. Hierbij valt de boodschap namelijk eerst op een plateau, voordat hij wordt doorgespoeld.

Toilet trends

Ontdek meer