Hangende wastafel

Wastafel

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden in wastafels. Een van die mogelijkheden is een hangende wastafel. Een vrij hangende wastafel is een wastafel die aan de wand wordt opgehangen. Deze wastafels zijn dus zonder badkamermeubel. Wanneer er al genoeg opbergruimte is of er geen ruimte is voor een compleet badmeubel, dan is een vrijhangende wastafel een goede keus. De wastafel wordt veel gebruikt, waardoor het belangrijk is om goed in te lezen over de mogelijkheden.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Kleuren en materialen

De hangende wastafel kan gekozen worden in dezelfde stijl van uw badkamer, zodat er een mooie eenheid zal zijn. De wastafel creëert een ruimtelijker gevoel in de badkamer en doordat deze vrij blijft van de vloer, is deze gemakkelijk schoon te maken. Echter is het wel zo dat de sifon zichtbaar is, het is dus belangrijk dat deze bewust wordt uitgekozen aan de hand van de stijl.

Er zijn verschillende soorten kleuren en materialen. Voorbeelden materialen zijn keramiek, composiet, natuursteen, glas, beton en mineraalmarmer. De kleuren zullen dan ook zijn, wit keramiek, zwart, grijs en natuursteen. Echter kan er altijd geïnformeerd worden naar de mogelijkheden. Het is belangrijk dat de kleur aansluit op de interieurstijl van de badkamer.

Compleet maken

Hangende wastafel

Geen enkele wastafel is precies hetzelfde. Er zijn verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Maak de hangende wastafel compleet met een kraan, eventueel een onderkast, een sifon en afvoerplug. Het is goed om deze producten bij aanschaf af te stemmen op de stijl van de hangende wastafel.

Wastafel trends

Ontdek meer