Rowe

merk

Het merk Rowe biedt elegante designdouchesystemen aan die eenvoudig te installeren zijn. Hierbij staat techniek en kwaliteit voorop. Naast een perfect product is het advies, de begeleiding tijdens het installeren van het douchesysteem en de nazorg nét zo belangrijk. ROWE begrijpt uw wensen en zorgen en heeft enkel als doel om deze dan ook in te vullen.

Rowe

Het merk Rowe dat in 1997 is opgericht, begon met de import van een klein assortiment douchecabines. Inmiddels uitgegroeid tot professioneel bedrijf waarbij producten, kwaliteit en service zich door de jaren heen hebben ontwikkeld. Al jaren is het merk bezig met het ontwikkelen, importeren en distribueren van elegante douchesystemen die makkelijk en eenvoudig te installeren zijn. Telkens staan techniek en kwaliteit centraal. Met oog voor perfectie worden de producten ontwikkeld.

Het perfecte douchesysteem voor uw badkamer

Niets is lekkerder dan heerlijk genieten van het perfecte douchesysteem in uw badkamer. Daarbij wilt u natuurlijk dat alles klopt. ROWE biedt de beste douche systemen voor in uw badkamer. De douchecabines en doucheschermen zijn perfect om te combineren voor een kloppend mooi resultaat. Met meer dan 20 jaar ervaring is er over nagedacht, alle producten zijn op elkaar afgestemd en er zijn verschillend mogelijkheden op het gebieden van kleuren en materialen.

Hulp nodig bij de keuze van uw douchesysteem?

Ook een oplossing van Rowe in uw badkamer? Ervaar het gemak en geniet van de mooie producten die dit merk te bieden heeft. Sani-Dump helpt u graag veder met het uitkiezen van een passend douchesysteem. Kom gerust langs in onze showroom om het merk van Rowe dichterbij te bewonderen. Hier kunt u direct de verschillende mogelijkheden zien en bepalen wat goed bij u past. Weet u niet zo goed wat u allemaal nodig heeft? Onze badkameradviseurs staan voor u klaar.

Meer nodig voor in de douche? Bekijk alles van douchebakken, douchegoten tot douchewanden aan toe.

Sani-Dump - Merk_12