SaniJura

merk

SaniJura heeft badkamermeubels in verschillende kleuren, afwerkingen en materialen. Of u nu op zoek bent naar een designbadkamer, natuurlijke badkamer of badkamer in kleur. SaniJura beschikt over een uitgebreide collectie aan badkamermeubels. Het merk staat bekend om de Franse invloeden in de badkamermeubelen. In het verleden, het heden en de toekomst zal Sanijura kwaliteit leveren in combinatie met stijl en elegantie.

SaniJura

De badkamer is een uitgegroeid tot een blikvanger in huis, waarbij het decoratieve aspect steeds belangrijker wordt. De badkamermeubelcollectie van Sanijura biedt verschillende vormen, materialen en kleuren om uw projecten te realiseren en zo uw droombadkamer te creëren. De natuur, dat is hetgeen waar SaniJura zich door laat inspireren. Zo zijn er verschillende collecties waarbij hout wordt gebruikt om de mooiste badmeubels te maken. Ontdek de collecties: Color by Nature (geïnspireerd door de kleur van de natuur), Craft Essential (terug naar eenvoud), Contempory Chalet (een samenspel van hout en lak), Magasin Géénral (atelier en brocante sfeer).

Meer dan 100 jaar een begrip

In de Franse regio: de Jura worden de kwalitatieve en mooie badkamermeubelen van SaniJura vervaardigd. Het Franse juragebergte is waar het begrip SaniJura al meer dan een eeuw bestaat. In 1960 kreeg het merk een aanbesteding voor medicijnenkasten, waarna de lancering van de medicijnenkast op de Franse markt gerealiseerd werd. Niet veel later werd Sanijura de pionier van de moduleerbare meubelen en de meubelen voor kleine ruimtes. Gedurende deze jaren is het vakmanschap door de generaties heen overgeërfd, waardoor het kwaliteitsniveau blijft zoals voorheen.

Hulp nodig bij de keuze van uw badkamermeubelen?

Wilt u graag hoogwaardige badkamermeubelen? Dan kunt u vertrouwen op de decoratieve badmeubels van SaniJura. Breng gerust een bezoekje aan de showroom van Sani-Dump om alle producten van dit mooie merk te aanschouwen. Onze badkameradviseurs helpen u direct verder met het samenstellen van uw droombadkamer. Ontdek SaniJura bij Sani-Dump!

Alles over de verschillende badkamermeubelen weten? Lees hier meer over de soorten badkamermeubilair.

Sani-Dump - Merk_15-1