Radiatoren

Assortiment

Een radiator in de badkamer is ideaal, omdat het meerdere functies heeft. Zo verwarmt het natuurlijk de ruimte, maar is het ook goed te gebruiken om natte handdoeken aan te drogen. Daarnaast neemt een radiator weinig ruimte in. Heel fijn dus in een wat kleinere badkamer! Sani-Dump heeft een ruim aanbod radiatoren allerlei, kleuren, vormen en maten. Wij hebben verschillende topmerken zoals Instamat en Vasco. Voor elk soort badkamer hebben wij de geschikte radiator!

.

Doe inspiratie op

Blader door

Specificaties

Hoe zit dat?
Voordelen:+ Handig in een kleine badkamer; + Heeft een tijdloze en traditionele uitstraling.
Voordelen:+ Zijn erg snel warm; + Milieuvriendelijker dan een normale radiator.Nadelen:- Het gebruik ligt hoger dan bij een normale radiator.
Voordelen:+ Een echte eye-catcher in de badkamer door het aparte design; + Past goed in een strakke badkamer; + Makkelijk schoon te maken door de grote oppervlakten.Nadelen:- U kunt er niks aan ophangen.
Voordelen:+ Handig als u een smal stukje muur vrij hebt.Nadelen:- U kunt er geen handdoeken aan hangen.
Voordelen:+ Handig voor bijvoorbeeld onder een groot raam, als er geen ruimte aan de muren beschikbaar is + U kunt ze heel laag hangen, waardoor ze minder opvallen, wat een ruimtelijk effect geeft
Voordelen:+ Ruimtebesparend, u kunt er namelijk handdoeken of kleding overheen hangen (om te laten drogen); + Makkelijk te bevestigen aan de muur.Nadelen:- Doordat er vaak dingen overheen hangen, is de kans groter dat de radiator sneller beschadigd raakt.
Sani-Dump heeft douchewanden van de volgende merken:
Er zijn een aantal producten die u naast een radiator moet aanschaffen om deze te kunnen monteren:
  • Pluggen;
  • Ontluchtings- blind- en aftapstoppen;
  • Ophangbeugels.
De meest voorkomende materialen voor radiatoren zijn:
  • Staal: een materiaal dat erg hygiënisch is en warmte goed overbrengt.
  • Aluminium: dit is erg licht waardoor een aluminium verwarming makkelijk te monteren is.
  • RVS: kan goed tegen vochtige ruimtes. Erg handig dus in een badkamer!
  • Gietijzer: dit materiaal is smaakgevoelig. Gietijzer heeft meer tijd nodig om warm te worden en om weer af te koelen dan andere materialen.
We hebben verschillende kleuren radiatoren beschikbaar. Naast de meest voorkomende wit en zwart, hebben we ook andere kleuren. Vraag bij uw winkel in de buurt naar alle mogelijkheden.
De afmeting van een radiator zijn uiteraard afhankelijk van het soort radiator dat u kiest. Ook de verschillende merken hebben vaak verschillende afmetingen. Vraag gerust om advies in één van onze showrooms!

Badkamer trends

Ontdek meer