Elektrische radiator

Radiator

Elektrisch verwarmen wordt steeds aantrekkelijker en populairder. Het is ontzettend milieuvriendelijk en verwarmt een kleine ruimte snel. Ideaal dus voor de badkamer! Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een elektrische radiator? Neem dan gerust contact op.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Elektrische radiator

Hoe werkt een

Een elektrische radiator zet met een verwarmingselement stroom om in warmte. Het element biedt elektrische weerstand waardoor de vloeistof in de radiator opwarmt. Deze interne warmte geeft de radiator vervolgens af aan de omgeving. Het geeft net zoveel warmte als een radiator die aangesloten zit op de cv.

designs en formaten

Verschillende

De elektrische radiatoren van Sani-Dump zijn er in verschillende soorten en maten. De milieuvriendelijke radiator heeft hierdoor ook nog een prachtig design. Een eyecatcher voor in uw badkamer. U vindt bij ons bijvoorbeeld de merken Vasco, Macbath en Instamat. Er zit voor u vast en zeker een geschikte elektrische radiator tussen.

Tegenwoordig worden er in veel badkamers vloerverwarming toegepast. Dit is natuurlijk heerlijk voor onder uw voeten. Maar waar laat u een drijfnatte handdoek? Sommigen radiators zijn daar meer geschikt voor dan anderen. We geven u graag advies over handdoekradiatoren.

Bij Sani-Dump

Elektrische radiator kopen

Mocht u advies nodig hebben of meer informatie over de elektrische radiator dan bent u van harte welkom bij een van onze vestigingen. Het is dus mogelijk het aanbod met elektrische radiatoren voor badkamers te komen bekijken in de winkel. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen voor vragen.

Radiator trends

Ontdek meer