Bad accessoires

Accessoires

Wij helpen u graag bij het volledig inrichten van uw badkamer. Veel mensen hebben een bad in hun badkamer, maar maken geen gebruik van bad accessoires die kunnen zorgen voor extra comfort.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Comfort

Wat is er nou heerlijker dan na een lange dag werken, thuis komen en heerlijk in bad te gaan? Voor de meeste mensen voelt het niet fijn om met het hoofd tegen de harde rand van het bad te leunen. Gelukkig bestaan er speciale hoofdkussentjes die hierbij ondersteuning bieden en lekker liggen. Een ander product dat veel comfort kan bieden is een bad plank. Hier kunt u bijvoorbeeld uw laptop of tablet opleggen om tijdens het baden een serie te kijken. Verder kunt u nog als finishing touch een badmat neerleggen. Zo heeft u wanneer u uit bad stapt geen koude voeten!

Veiligheid

Voor jongere kinderen of ouderen kan het soms beter zijn om extra veiligheid te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een badgreep of antislip badmat. Zo wordt het bad veiliger wanneer u slecht ter been bent of kleine kinderen heeft. Veiligheid boven alles!

Badkamer trends

Ontdek meer