Badkamer met schuin dak

Badkamerindelingen

Hoe heerlijk is het om de dag af te sluiten in je badkamer? Even relaxen en ontstressen. Ontdek hoe u uw badkamer met schuin dak zo effectief mogelijk kunt inrichten.

.

Badkamer met schuin dak

Blader door

.

Sani-Dump - 3-1 (1)

Licht

Koel en fris

Een lichte ruimte zorgt ervoor dat iets optisch groter is. Kies daarom voor het binnenlaten van zoveel mogelijk daglicht en zorg voor voldoende verlichting.

Sani-Dump - 3-1

Kleurgebruik

Licht en levendig

 Kleurkeuze is een belangrijke factor om een ruimte groter te doen lijken. Ga voor lichtere kleuren zoals wit en beige, deze maken een kleine ruimte optisch groter.

Sani-Dump - 2-1

Materiaal

Mix materialen

Kies voor glas en transparante materialen, dit zorgt voor een open karakter en laat het eventuele licht van het schuinde dak goed binnen.

Sani-Dump - 4-1

De tegels

Groot

Kies voor grote tegels. De voegen zijn zo minder zichtbaar en het geheel oogt rustiger. Hierdoor krijgt de badkamer een ruimere look.

Sani-Dump - 5-1

Meubels

Multifunctioneel

Het is belangrijk om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten gezien één kant verloren gaat door het schuine dak.

Sani-Dump - schuin-dak-3d

Gratis 3D ontwerp

We helpen u graag

Hulp nodig bij het inrichten van uw badkamer met schuin dak? Laat een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp maken door één van onze badkamerspecialisten. Maak allereerst een afspraak via onze website en kom langs in één van onze showrooms bij u in de buurt. Hier gaan we graag met u in gesprek om alle mogelijke wensen in kaart te brengen. Een badkamer met schuin dak biedt veel uitdaging. Gelukkig hebben wij hier het antwoord op! Onze ontwerpers gaan aan de slag om een zo gedetailleerd mogelijke tekening te maken. We laten u gelijk alle mogelijkheden zien en bieden meerdere opties indien mogelijk. Wel zo fijn!

Laat uw dromen werkelijkheid worden en vraag direct via de onderstaande button een gratis 3D ontwerp aan.

Badkamer met een schuin dak trends

Ontdek meer