Douchebad

Baden

Wie in een kleinere badkamer graag de keuze heeft tussen een snelle opfrisbeurt of een ultiem relaxmoment hoeft bij een douchebad niet te kiezen. Een douchebad is een doucheruimte én bad in één. Zo kiest u zelf waar u zin in heeft.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Douche accessoires

De perfecte bad douche combinatie

Een bad douche combinatie is tegenwoordig een veelgemaakt keuze. Het douchebad heeft een breder vlak waardoor er comfortabel gedoucht kan worden. Anders dan bij een normale douche in het bad, heeft u hierbij echt een gevoel van een douchecabine. U moet wel rekening houden met de hoogte van uw plafond, zodat er ook douchewanden geplaatst kunnen worden.

Tussen een douchebad en een bad met douche

Het verschil

Er zit een groot verschil tussen een bad met een douche en een douchebad. Bij een normaal bad is de douche aan de muur gemonteerd. U heeft hier geen extra ruimte om te douchen en er is altijd een douchegordijn of badwand nodig om te voorkomen dat de badkamer niet nat wordt tijdens het douchen. Bij een douchebad krijgt u juist het idee dat u in een echte douchecabine aan het douchen bent.

met een douchebad

Meer ruimte

Douchebaden bieden logischerwijs meer ruimte dan wanneer u kiest voor een ligbad en een aparte doucheruimte. De bad douche combinatie is daarom perfect voor kleinere badkamers. Bij het inrichten van uw badkamer moet u rekening houden met het aantal meubels dat geplaatst moet worden, zoals een toilet, badmeubel, wasmachine, douchecabine en/of ligbad. Een douchebad kan de perfecte oplossing zijn. U bespaart ruimte en ervaart het comfort van een bad en een douche.

Douchebad kopen

Sani-Dump

Bekijk hier het assortiment aan douchebaden van Sani-Dump en kies welk model bij u past. Het kan lastig zijn om het ideale douchebad uit te zoeken, omdat er verschillende mogelijkheden zijn. Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies op maat. Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Badkamer trends

Ontdek meer
Gerelateerde producten