Fonteinen

Wastafels

Een toiletruimte is natuurlijk niet compleet zonder een fontein. Bent u op zoek naar een passende fontein? Bij Sani-Dump heeft u een ruime keuze in vormen, materialen, maten en kleuren. Hierdoor vindt u altijd een geschikt exemplaar.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Van fonteinen

De voordelen

Fonteinen hebben een praktische functie, maar bepalen ook grotendeels de uitstraling van de toiletruimte. Een fontein, ook wel wc fontein genoemd, is een compacte wastafel die speciaal gemaakt is voor het toilet. Het kleine formaat is ruimte besparend en gemakkelijk schoon te houden. Zo kunt u het toilet altijd verlaten met een fris gevoel!

Complete fonteinsets of aparte onderdelen

Een fonteinset bestaat uit een wasbak, kraan, sifon en plug. Het heeft alles al compleet waardoor u zeker weet dat alles goed aansluit. Kiest u voor losse onderdelen dan kunt u zelf bepalen hoe de fontein eruit komt te zien. In plaats van een wasbak kunt u ook kiezen voor een waskom op de fontein (dit wordt al vaker gebruikt op badkamers). In principe passen alle fonteinkranen op een fontein.

Bij Sani-Dump

De perfecte fontein koopt u

Koop online de fontein die past binnen de stijl van uw badkamer. Heeft u vragen of advies nodig? De specialisten van Sani-Dump staan voor u klaar. Neem direct contact op of kom langs bij een van onze vestigingen.

Badkamer trends

Ontdek meer