Bubbelbad

Baden

Er zijn verschillende soorten baden. Eén van deze soorten is het bubbelbad. Creëer het ultieme wellness gevoel en maak in bad gaan nog meer ontspannen met een bubbelbad. Een bubbelbad is een verwarmd bad, met temperaturen rond de 38 graden Celsius. In het bad worden luchtbellen gevormd, die uit de openingen van het bad opstijgen.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Voor een bubbelbad

Waarom kiezen

Een bubbelbad zorgt voor ontspanning van de spieren en gewrichten. Het kan helpen om stress te verminderen en een relaxed gevoel te ervaren. Het toevoegen van oliën kan hierbij extra helpen. Mensen met chronische spier- en gewrichtsklachten kunnen veel baat hebben bij een bubbelbad. Echter is het wel belangrijk om het bubbelbad goed schoon te houden, om er langer plezier van te hebben en voor optimale hygiëne.

de mogelijkheden

Ontdek

De kleuren voor het bubbelbad is standaard wit. Echter is er ook keuze uit andere kleuren, zoals zwart, grijs en houtkleur. Ook is er keus uit verschillende soorten materialen, zoals acryl, quaryl, geëmailleerd plaatstaal en solid surface. Het is belangrijk dat het materiaal sterk is en hygiënisch. Sani-Dump biedt de bubbelbaden in verschillende merken, zoals Riho, Macbath en meer!
Er zijn nog een aantal producten nodig om het bad compleet te maken. Bijvoorbeeld een badkraan met eventueel een douchekop. Kies een bijpassende badkraan en maak het bad een mooi geheel met de rest van de badkamer.

Badkamer trends

Ontdek meer