Macbath

merk

Met méér dan 25 jaar ervaring op het gebied van maatwerk glazen en doucheopstellingen biedt Macbath de beste oplossingen voor haar klanten. Door samen te werken met verschillende partners, glasfabrieken, beslagleveranciers en monteurs komen de mooiste producten tot realiteit. Met kwaliteit hoog in het vaandel gaat het merk aan de slag met de trends vandaag.

Macbath

Macbath heeft standaard doucheopstellingen die een uitstekende oplossing bieden voor uw badkamer. Hierin is rekening gehouden met de standaard maatvoeringen van Nederlandse badkamers. De Macbath Standaard doucheopstellingen zijn verschillend inzetbaar, zo kunnen deze op douchebakken als op tegelvloeren gemonteerd worden. Tevens biedt Macbath ook de mogelijkheid aan om producten op maat te bestellen. Als specialist op het gebied van extra grote- en hoge doucheopstellingen is er altijd wel een oplossing voor uw badkamer. Zo bent u altijd van een schitterend eindresultaat verzekerd.

Het aanbod

Om uw douche helemaal af te maken is het fijn dat het water niet opspat tegen uw andere badkamermeubelen aan. Hierbij komt het aanbod van Macbath goed te pas. De collectie bestaat namelijk uit standaard douchedeuren, inloop douches, schuifdeuren en douchecabines. Zo kunt u voor iedere inrichting van uw badkamer een bijpassende oplossing vinden.

Hulp nodig bij de keuze van uw douchewand?

Wilt u graag een Macbath badkamer oplossing kopen? Bij Sani-Dump helpen we u graag verder met het vinden van de juiste douchedeur. Kom gerust langs in onze showroom om het aanbod van Macbath te bekijken. Hier kunt u direct de verschillende mogelijkheden zien en bepalen wat goed bij u past. Een douchewand maakt uw doucheopstelling helemaal af! Ontdek Macbath bij Sani-Dump!

Meer weten over de verschillende soorten douchewanden? Neem een kijkje op deze pagina.

Sani-Dump - Merk_9