Primabad

merk

De badkamermeubelen van Primabad verzekeren u van een kwalitatief product dat niet alleen een stijlvol design heeft, maar ook nog eens van hoogwaardige materialen gemaakt is. Dit exclusieve Nederlandse merk heeft een enorm groot aanbod waardoor u altijd wel iets naar wens kunt vinden. Wees verzekerd van een product die aansluit op uw wensen en u van zult genieten.

Primabad

Primabad verdiept zich al vele jaren in de wensen van de dagelijkse gebruikers van badkamers. De ontwikkeling staat bij Primabad op het hoogste niveau met inachtneming van bouwkundige mogelijkheden en het modieuze beeld wat bij iedere badkamer een eigen gezicht kent. Aan de meubellijnen, voor zowel de kleine als ruim bemeten badkamers, stelt Primabad hoge eisen. De badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking.

Badkamermeubelen voor iedereen!

De badkamermeubelen van Primabad zijn er voor iedereen. Zo biedt het merk badmeubels in het lage, midden en het hoger segment. Zo blijft het aanschaffen van hoogwaardige badkamermeubels mogelijk voor iedereen. Wist u dat dit merk ook bijpassende spiegels en verlichting heeft? Daarnaast zijn er ook mogelijkheden tot verschillende materialen, denk aan massief hout, acryl of kunststoffolie fronten. Ook kan er voor de bladen gekozen worden uit kunstmarmer, keramisch, beton en composiet. Zo ziet u dat de badkamermeubelen helemaal af te stemmen zijn op uw smaak. Wel zo fijn toch?

Hulp nodig bij de keuze van uw badkamermeubelen?

Bij Sani-Dump helpen we u graag verder met het maken van de juiste keuze! Zijn de badkamermeubels van Primabad iets voor u of wilt u meer inspiratie opdoen? Kom gerust langs in de showroom waar u de uitgebreide collectie zelf kunt bekijken. Onze badkameradviseurs geven u graag tips en kijken mee welke meubelen het beste in uw badkamer passen. Ontdek Primabad bij Sani-Dump!

Alles over de verschillende badkamermeubelen weten? Lees hier meer over de soorten badkamermeubilair.

Sani-Dump - Merk_11