Badkamerkasten

Badkamermeubels

Elke dag maken we gebruik van de badkamer om ons klaar te maken voor de dag of om onder de wol te gaan duiken. Vaak gaat dit gepaard met een hoop badkamerproducten. Om deze producten netjes op te kunnen bergen, kan het hebben van extra ruimte handig zijn. Hierdoor bent u gegarandeerd van een nette, opgeruimde badkamer.

.

Doe inspiratie op

Blader door

een badkamerkast

Waarom

Zonder badkamerkast is er weinig orde in de badkamer. De badkamerkast kan aan deze rommel een einde maken. Handdoeken kunnen hierin netjes opgeborgen worden en de shampoo kan erin weggezet worden. Zonder een kast kan het zijn dat je niet precies weet waar alles ligt, maar met een badkamerkast kun je sneller vinden wat je nodig hebt. Doordat de producten netjes opgeborgen liggen, is het ook gemakkelijker om bijvoorbeeld de wastafel en andere artikelen goed af te stoffen.

de mogelijkheden

Ontdek

Hoge kasten zijn handig voor het gezin. Zo heeft iedereen een apart vakje in de kast. Bij de keuze van een badkamerkast is het belangrijk om een goede keus te maken over het materiaal. De kast moet namelijk tegen water en vocht kunnen. De keuze aan materialen zijn onder andere MDF, eikenhout en solid suface. Sommige badkamers hebben niet genoeg ruimte voor een kast in de badkamer. Daarom is het handig om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en welk formaat kasten er beschikbaar zijn. Passend bij de stijl en indeling van de badkamer. Ieder merk heeft haar eigen kleurenpalet, de meest voorkomende voor badkamerkasten zijn zwart, wit en houtkleurig.

Badkamer trends

Ontdek meer