Shuffledrain

merk

Shuffledrain is een Nederlands badkamermerk dat in 2018 werd opgericht. Het merk staat bekend om zijn speelse design voor de badkamer. Shuffledrain biedt een breed scala aan douchedrains, die zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals acryl, steen en hout.

Het concept

Shuffledrain is een systeem van losse douchedrains die op een rooster kunnen worden geplaatst. De drains zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, waardoor je de douchevloer naar eigen wens kunt ontwerpen.

De voordelen

Shuffledrain biedt eindeloos veel mogelijkheden om de douchevloer te ontwerpen. Je kunt de drains in verschillende kleuren en vormen combineren om een unieke look te creëren.

  • Shuffledrain is snel en gemakkelijk te installeren. Je kunt de drains zelf plaatsen, zonder dat je een professional nodig hebt.
  • Shuffledrain is waterdicht en zorgt voor een goede afvoer van het water.

 

Wij helpen u graag!

Shuffledrain is een nieuw en innovatief badkamermerk dat een veelzijdige manier biedt om uw nieuwe badkamer te ontwerpen. Sani-Dump helpt u graag om de juiste keuzes te maken voor uw vierkante meters. Geen enkele vragen is voor ons te gek.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk ons gratis inspiratiemagazine!

Sani-Dump - Ontwerp zonder titel (1)