Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 20:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Willem Beukelszstraat 6C
3261 LV  Oud Beijerland

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

BADKAMERWINKEL HOEKSCHE WAARD | SANI-DUMP HOEKSCHE WAARD HELPT U GRAAG

Bij Sani-Dump vindt u altijd A-merken, maar dan tegen absolute bodemprijzen. Daarom durven wij u ook te garanderen dat u het nergens goedkoper vindt. Neem gerust een offerte van een concurrent mee, dan laten we het zien! Wilt u bij uw nieuwe badkamer ook badkamertegels kopen in de Hoeksche Waard? Ook die kunt u vinden in onze badkamershowroom in de Hoeksche Waard!

Wij snappen heel goed dat het soms lastig kan zijn om een goed beeld te krijgen bij de nieuwe badkamer. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een 3D tekening door ons te laten maken. We gaan dan vooraf met u in gesprek om uw wensen en eisen zo helder mogelijk in kaart te brengen. Vervolgens gaan we aan de hand hiervan aan de slag en maken onze ontwerpers een zo passend mogelijke tekening. Zo kunt u vooraf goed zien wat de mogelijkheden zijn!

HEEFT U VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Sani-Dump Hoeksche Waard!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.