Smedbo

merk

Smedbo is een Italiaans badkamermerk dat bekend staat om zijn elegante design en innovatieve technologie. Het merk is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën. Op het gebied van energiezuinige badkamerapparatuur heeft het bedrijf al een aantal innovatieve producten op de markt gebracht. Denk aan de Aqua-Saver-kraan, die waterverspilling helpt verminderen.

Smedbo-badkamerproducten

Het merk Smedbo biedt een breed assortiment aan badkamerproducten, waaronder:

  • Wastafels: in verschillende stijlen, waaronder vrijstaande, inbouw en wandgemonteerde wastafels.
  • Douchecabines: in verschillende stijlen, waaronder douchecabines met een glazen wand, douchecabines met een douchegordijn en douchecabines met een stoomdouche.
  • Badkuipen: in verschillende stijlen, waaronder vrijstaande badkuipen, inbouwbadkuipen en hoekbadkuipen.
  • Toiletten: in verschillende stijlen, waaronder wandgemonteerde toiletten, op de vloergemonteerde toiletten en hangtoiletten.
  • Kranen: in verschillende stijlen, waaronder keukenkranen, badkranen en douchekranen.
  • Accessoires: zoals handdoekhouders, toiletbakken en spiegels.

Voor iedere badkamerstijl

De badkamercollecties van Smedbo zijn geïnspireerd op de Italiaanse cultuur, designs en schoonheid. De producten zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aangenaam te zijn. Het maakt niet uit voor welke badkamerstijl u kiest. Het assortiment van Smedbo is zo breed dat er voor iedere stijl wat moois tussen zit.

Hulp nodig bij de zoektocht naar uw droombadkamer?

Dat het merk Smedbo zich perfect is voor het inrichten van uw badkamer we u niet meer te vertellen. Wel kunnen we u nog helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw droombadkamer. Keuzes maken is leuk, maar kan overweldigend zijn. Sani-Dump helpt u daarom graag met het maken van de juiste keuze, zodat u nog jarenlang kan genieten van uw nieuwe badkamer. Ook vertellen we u graag meer over het merk Smedbo.

Sani-Dump - Ontwerp zonder titel (15)