Marmeren badkamer

Geniet van een luxe uitstraling

Wat is een marmeren badkamer?
Een Marmeren badkamer is weer helemaal in én perfect voor de liefhebbers van een moderne, stijlvolle en minimalistische look. Tover uw badkamer om met echt marmer of marmertegels en geniet van een luxe uitstraling. Doe inspiratie op!

Moodboard materialen
Beige marmer
Donker marmer

trotse klanten Marmeren badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek Marmeren badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De marmeren badkamer bij

Christine en Amin

Marmeren badkamer

Christine en Amin zijn dol op marmer. Daarom hebben zij ervoor gekozen om de wanden in de badkamer in het geheel van marmertegels te voorzien. Marmer staat bekend om de bijzondere tekening van aderen die in het materiaal te zien is. Het verschilt dan ook per locatie waar het marmer vandaan komt, hoe dat het eruit ziet.

Naast dat marmer gebruikt wordt als tegels op de wand of op de vloer, zijn er ook badkamermeubelen waarbij gebruikt wordt gemaakt van marmer. Denk aan een waskom van marmer of accessoires zoals marmeren zeeppompjes, een badkamerspiegel met marmeren omlijsting, toiletrolhouder, plantenpot of leuke opbergdoosjes.

Marmer is er in allerlei kleuren. Het meest gebruikte marmer voor in badkamers komt uit de wereldberoemde Italiaanse Carraragroeve. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om in plaats van echt marmer, marmerlook tegels te gebruiken. Dit geeft vrijwel hetzelfde effect, alleen dan kost het minder geld.

Bent u net als Amin en Christine weg van een marmeren badkamer? Plan dan een afspraak in bij Sani-Dump en vraag om advies van één van onze badkamerspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Marmeren badkamer

Doe inspiratie op

Blader door

Marmeren badkamer trends

Ontdek meer