Badkamermeubels

Toiletmeubel

Bij Sani-Dump vindt u een groot assortiment aan badkamermeubels waaronder het toiletmeubel. Een toiletmeubel is zeer handig wanneer u toiletspullen wilt opbergen. Het ziet er verzorgd uit en voegt net dat beetje extra toe aan uw toiletruimte. Bekijk de diverse designs en modellen van wc meubels bij Sani-Dump.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Met een wc kastje

Extra opbergruimte

Wanneer u een nieuw toiletmeubel wilt aanschaffen kunt u kiezen voor een wc kast met extra opbergruimte. Deze ruimte kunt u gebruiken om handdoekjes, toiletpapier en schoonmaakmiddelen op te bergen. Zo is alles altijd binnen handbereik!

Heeft u geen extra opbergruimte nodig? Dan kiest u voor een eenvoudig toiletmeubel. Dit wordt ook wel een fontein genoemd. Om deze wastafel te verrijken kunt u er een mooie badkamerspiegel boven hangen.

Met de juiste maat

Een toiletmeubel

U kunt zelf kiezen hoe groot uw toiletmeubel moet worden. De standaard breedtemaat van een toiletmeubel is 40cm. U kunt het beste gaan voor een wc meubel die goed past in uw toiletruimte. In een kleine ruimte is een compacte toiletmeubel het handigst en bij een grotere ruimte kunt u automatisch voor een groter fonteinmeubel gaan.

Een toiletruimte

Met stijl

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een toiletruimte stijlvol in te richten. Niet gek, want het is een ruimte waar veel gebruik van wordt gemaakt. Sani-Dump biedt verschillende designs en modellen waardoor u een meubel kunt kiezen die aansluit bij uw stijl. Ieder merk heeft zijn eigen kleurenpalet, vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Kom langs in een van onze vestigingen of neem direct contact op!

Badkamer trends

Ontdek meer