Inbouw douchebak

Douchebakken

Wanneer u een douche wilt, heeft u een douchebak nodig. Met een inbouw douchebak maakt u de gehele badkamer gelijkvloers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod aan inbouw douchebakken.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Van een inloopdouche

De luxe

De inbouw douchebak wordt ook wel een inloopdouche douchebak genoemd. De douchebak wordt volledig geïntegreerd waardoor er geen opstaande rand is. Het is volledig plat. Uiteraard wordt de bak wel voorzien van een juiste afloopt, zodat het water kan wegstromen.

Van een inbouw douchebak

De voordelen
  • Geen opstapje
  • Het is hygiënischer, omdat er geen randjes zijn
  • De badkamer lijkt optisch groter door de gelijke hoogte met de vloer

Van een inbouw douchebak

De afmetingen

De meeste douchebakken hebben standaard afmetingen. De afmetingen die we het vaakst voorbij zien komen zijn 80 x 80 cm of 90 x 90 cm. Maar heeft u een wat grotere badkamer, dan kunt u ook kijken naar 100 x 100 cm of rechthoekige maten.

Bij Sani-Dump

Douchebak kopen

Sani-Dump verkoopt alleen producten van kwaliteitsmerken. Onze douchebakken zijn van merken als Wisa, Duravit en Villeroy & Boch. De douchebakken zijn van verschillende materialen gemaakt en te vinden in verschillende kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een zwarte douchebak of een acryl douchebak. Bekijk ons assortiment en kies uw favoriet. Advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem direct contact op of kom langs bij een van onze vestigingen.

Badkamer trends

Ontdek meer