Woonkamer vloeren

Vloertegels

Naast tegels voor in de badkamer, kunt u bij ons ook terecht voor woonkamer vloeren. De woonkamer is dé ruimte in huis waar u de meeste tijd besteedt. Daarom is het belangrijk om de juiste vloer te kiezen. De tegels van Sani-Dump zorgen voor een prachtig eindresultaat. Bekijk de talloze mogelijkheden!

.

Doe inspiratie op

Blader door

Zorgen voor extra comfort

Keramische tegels

Keramische vloertegels in de woonkamer worden steeds populairder. Ze zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn keramische tegels ideaal in combinatie met vloerverwarming. Dit zorgt voor extra comfort in uw woonkamer. Natuurlijke materialen vormen de basis ingrediënten van deze tegels.

Met wandtegels

Doorleggen

Woonkamer tegels zorgen voor een rustige en elegante sfeer in uw woonkamer. U kunt ervoor kiezen om het interieur met wandtegels af te maken. Door te kiezen voor wandtegels in de woonkamer, kunt u het gemakkelijk doortrekken naar andere ruimtes in de buurt, zoals de keuken, hal en tuin.

Woonkamer vloeren

De juiste afmetingen

Sani-Dump heeft verschillende afmetingen aan tegels voor in de woonkamer in het assortiment. Tegenwoordig worden XL-vloertegels veel gebruikt, omdat een woonkamer hierdoor optisch groter lijkt. Denk hierbij aan de formaten 60×60, 80×80 of zelfs nog groter.

Van uw woonkamervloer

Het maken van de juiste keuze

Er zijn veel mogelijkheden in kleuren, stijl en sferen. De specialisten van Sani-Dump helpen u graag met het uitkiezen van de perfecte tegel. Gaat u bijvoorbeeld voor een betonlook , houtlook of juist voor vintage?

Badkamer trends

Ontdek meer