Aco

merk

Geniet van de luxe aan rijkelijk stromend water in uw badkamer. ACO ShowerDrain biedt alle vrijheid een ruimte te creëren waar een heldere lijn wordt getrokken tussen natte en droge zones. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige design afwateringsputten en douchegoten die het water elegant en efficiënt afvoeren.

Aco showerdrain

ACO ShowerDrain douchegoten en sanitaire putten zorgen voor de finishing touch in uw badkamer. Bij Sani-Dump heeft u de keuze uit een groot assortiment van kleuren en materialen. Voor iedere soort badkamer is er wel een douchegoot die past. Klassiek, trendy, Hotel Chic en modern. Kom gerust langs voor de perfecte match. Wenst u een douchegoot die op maat gemaakt moet worden? Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. ACO ShowerDrain ontwerpt namelijk douchegoten op maat.

Hulp nodig bij de keuze van uw douchegoot?

Weet u niet zo goed welke douchegoot geschikt is voor in uw badkamer? Dan helpen wij u bij Sani-Dump graag verder. Misschien lijkt een douchegoot een simpel iets, iets waar u niet 1,2,3… direct aan denkt. Toch is het enorm belangrijk, want het douchewater moet er goed door wegspoelen. Doordat de functie van badkamers door de jaren heen veranderd is tot een leefruimte, zijn doucheputten en goten een onmisbaar designproduct geworden. Daarom is het belangrijk om hierop niet te bezuinigen. Van een rooster met motief tot een gepoedercoate uitvoering in wit, zwart of goud. ACO ShowerDrain heeft genoeg keuze om te voldoen aan uw persoonlijke stijl.

Alles over douchegoten weten? Lees hier meer over de soorten douchegoten.

Speciaal voor inloopdouches

Douchegoten zijn in het bijzonder handig voor een heerlijke inloopdouche. Vandaag de dag worden badkamers zo gebouwd dat het makkelijk toegankelijk is voor iedereen. Dat betekent met gelijkvloerse, drempelvrije douchesystemen voor een generatie overstijgend ontwerp. Binnen het assortiment van ACO zijn veel unieke oplossingen voor de douche te vinden. ACO hecht veel belang aan kwaliteit, design en installatiegemak. Ontdek ACO bij Sani-Dump!

Sani-Dump - Merk_1