Tegels

Assortiment

De keuze voor een bepaald soort tegels in de badkamer heeft een groot effect. De tegels bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling. De mogelijkheden zijn daarin eindeloos. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende kleuren, maten of vormen van de tegels om een bepaald effect te creëren. Bij Sani-Dump hebben we een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels van verschillende merken. Bij ons vindt u verschillende soorten tegels van de topmerken Sphinx en Villeroy & Boch. U krijgt bij ons dus altijd de beste kwaliteit, maar wel voor de scherpste prijs!

.

Doe inspiratie op

Blader door

Specificaties

Hoe zit dat?
Voordelen:+ Mooi om een groot oppervlak te breken; + Geven de badkamer een bijzondere uitstraling; + Kunnen doordat ze gemaakt zijn van dun materiaal, gemakkelijk over andere tegels heen gelegd worden; + Te gebruiken voor ronde oppervlakken.Nadelen:- Lastiger schoon te maken door de vele voegen; - Duurder materiaal; - Arbeidsintensiever om mozaïek aan te brengen.
Voordelen:+ Een goede wandbekleding voor in een vochtige ruimte; + Geeft de badkamer een ruimtelijk effect; + Gemakkelijk schoon te maken; + Duurzaam;Nadelen:- Bij het niet onderhouden van de badkamer kunnen de voegen vies worden.
Voordelen:+ Hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken; + Mogelijk in allerlei soorten en maten; + Ook te gebruiken in de woonkamer; + Eenvoudig te plaatsen; + Tegels zijn duurzaam; + Tegels hebben een hoge mate van kras- en snijbestendigheid.Nadelen:- Koud materiaal aan uw voeten; - Tegels kunnen glad zijn; - Bij het niet onderhouden van de badkamer kunnen de voegen vies worden.
Er zijn een aantal producten die u nodig heeft om de tegels te kunnen bevestigen:
  • tegelgereedschap;
  • egalinemiddel;
  • voorstrijkmiddel;
  • en tegelvoegsel.
Sani-Dump heeft tegels van onder andere de merken Sphinx en Villeroy & Boch.
Keramiek: Dit materiaal is stevig en erg duurzaam. Keramiek bestaat voornamelijk uit klei en zand, waardoor het makkelijk hergebruikt kan worden.Natuursteen: Het gesteente is gevormd tijdens natuurprocessen van de aarde. Dit materiaal heeft een bijzondere uitstraling.Marmer: Deze vorm van natuursteen is licht van kleur en redelijk smaakgevoelig. Erg geschikt voor in de badkamer of het toilet.
Kleuren die vaak voorkomen zijn grijs, antraciet, zwart en wit. Maar uiteraard zijn er nog veel meer opties. We adviseren u graag over de mogelijkheden.
Eigenlijk is elk tegelformaat in een badkamer mogelijk, maar de meest voorkomende formaten zijn 30x30 cm, 30x60 cm, 45x45 cm en 60x60 cm.

Badkamer trends

Ontdek meer