Hotel Chic badkamer

Rijke materialen en een chique afwerkingen

Wat is een Hotel Chic badkamer?
Een Hotel Chic badkamer is de perfecte stijl wanneer u houdt van luxe in uw badkamer. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van een heerlijke regendouche, mooi bad, rijke materialen en chique afwerkingen. Bekijk onze tips voor een prachtige Hotel Chic badkamer.

Moodboard materialen
Natuur
Luxe bad
Regendouche

trotse klanten Hotel Chic badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek Hotel Chic badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De Hotel-Chic badkamer bij

Kate en Marcel

Hotel-Chique

De badkamer van Kate en Marcel is gesitueerd op de bovenverdieping van hun woning in het Zeeuwse Vlissingen. Als liefhebbers van het luxegevoel past de Hotel Chic badkamerstijl helemaal in hun straatje. Luxe tegels, marmer, donker hout en wandbekleding met prints zijn kenmerkend aan deze stijl.

Kate en Marcel hebben gekozen voor glanzende tegels voor een luxueus effect. Door de verlichting wordt dit effect versterkt en krijgt de badkamer vooral ‘s avonds een bijzondere uitstraling. Om een echt gevoel van wellness te bereiken hebben Hotel Chic badkamers vaak een heerlijk ligbad. Aangezien niet alle badkamers in Nederland erg groot zijn is er niet altijd ruimte voor een bad. Daarom hebben Kate en Marcel voor een heerlijke regendouche gekozen om zo toch ontspannen de dag te beginnen en eindigen.

Verder kan hotel chic ook gecreëerd worden door accessoires en designmeubelen. Denk bijvoorbeeld aan gouden accenten of een gouden wastafelkraan. Gebruik dikke handdoeken, hoogpolige badmatten en vergeeft ook de technologische snufjes zoals ingebouwde verlichting, een draadloze muziekinstallatie of een wc met verwarmde bril niet!

Bent u net als Marcel en Kate weg van een hotel chic badkamer? Plan dan een afspraak in bij Sani-Dump en vraag om advies van één van onze badkamerspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Industrieel

Doe inspiratie op

Blader door

Hotel-Chic badkamer trends

Ontdek meer