ARCQUA

merk

Sani-Dump - Ontwerp zonder titelArcqua, een Nederlands badkamermerk dat in 2019 werd opgericht. Het merk staat voor design en functionaliteit in een badkamer. Arcqua biedt een breed scala aan producten, waaronder baden, douches, wastafels, toiletten en accessoires.

Ontworpen volgens de nieuwste trends

Een modern en tijdloos design, dat is waar Arcqua bekend om staat. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een strakke afwerking. Arcqua werkt samen met gerenommeerde ontwerpers om de nieuwste trends te volgen.

Gebruiksvriendelijke producten

Arcqua producten zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. De producten zijn ontworpen om comfortabel en gebruiksvriendelijk te zijn. Arcqua biedt bijvoorbeeld douches met een brede straal voor een ontspannen douchebeurt.

Advies nodig om keuzes te kunnen maken?

Dat het merk Arcqua zich perfect leent voor het inrichten van uw badkamer in geheel eigen stijl hoeven we u niet meer te vertellen. Wel kunnen we u nog helpen met het maken van de keuzes voor een gloednieuwe badkamer. Sani-Dump helpt u graag met het maken van de juiste keuze, zodat u nog jarenlang kan genieten van uw nieuwe badkamer.

Neem ook eens een kijkje bij alle badkamercategorieën voor meer inspiratie!

Sani-Dump - Ontwerp zonder titel