Verticale radiator

Radiator

Er zijn verschillende soorten radiatoren. Het is belangrijk om deze uit te kiezen aan de hand van de ruimte en plek van de radiator. Een verticale radiator is een smalle lange radiator. De verticale radiatoren nemen weinig ruimte in beslag en is daarom handig voor kleine badkamer. Deze radiator wordt vaak gekozen, wanneer er geen ruimte is voor een standaard horizontale radiator. De keuze is afhankelijk van uw eigen eisen en wensen.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Voor een verticale radiator

Waarom kiezen

Een verticale radiator is een smalle hoge radiator. Deze past hierdoor gemakkelijk in kleinere ruimtes en is praktisch wanneer u wilt dat de radiator niet te veel ruimte in beslag neemt. Een horizontalen radiator is niet geschikt voor elke badkamer, waardoor een verticale radiator een goede uitkomst kan zijn. Daarnaast kan het ook een hele andere uitstraling krijgen, aangezien deze op ooghoogte komt te hangen. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden is dat aan deze radiator geen handdoek gehangen kan worden wanneer de buizen verticaal lopen.

de mogelijkheden

Ontdek

Er zijn meerdere mogelijkheden voor de verticale radiator beschikbaar. Naast de veelvoorkomende kleuren wit en zwart, zijn er ook andere kleuren. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren, kan de radiatorstijl bepaald worden. De designradiator geeft warmte, waardoor het voor sfeer zorgt. Daarnaast kan de radiator ook zorgen voor extra kleur in de ruimte.

Naast de kleuren zijn er ook verschillende soorten materialen beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn staal, aluminium, RVS en gietijzer. Het is goed om vooraf na te denken over een materiaal. Het ene materiaal kan namelijk beter tegen vochtige ruimtes en de ander is juist weer sneller warm. Sani-Dump heeft verschillende radiatoren van de merken Macbath, Vasco en Instamat.

Badkamer trends

Ontdek meer