Baden

Vrijstaand bad

Met een vrijstaand bad komt u heerlijk tot rust en geniet van een ontspannen moment Het zorgt voor een luxe en ruimtelijke uitstraling in uw badkamer. In ons assortiment vindt u vrijstaande baden van verschillende materialen. Doe inspiratie op en laat de wens voor een vrijstaand bad in vervulling gaan.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Vrijstaand bad

Afmetingen

Welk bad het meest geschikt is voor u hangt af van verschillende factoren. Uw persoonlijke voorkeur en het formaat en de indeling van uw badkamer spelen een belangrijke rol. Heeft u een kleine badkamer? Dan is een douchebad de perfecte combinatie voor u. Voor een vrijstaand bad heeft u een grote keuze in afmetingen. De kleinste vrijstaande badkuip is 160 cm lang op 85 cm breed, de grootste is 180 lang en 90 centimeter breed. U kunt uw badkuip plaatsen op een plek naar keuze, bijvoorbeeld bij het raam met zicht naar buiten.

Van een vrijstaand bad

Vormen en materialen

Materialen

Naast een mogelijkheid van verschillende afmetingen, heeft u voor een vrijstaand bad ook de keuze uit diverse vormen en materialen. Solid Surface is populair materiaal voor een vrijstaande badkuip. Het is duurzaam en onderhoudsvriendelijk en een mix van polyester, acryl en harsen. Ook acryl is onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor een badkuip. Gaat u voor een matte of glanzende uitvoering?

Vormen

Met een ovaal vrijstaand bad geeft u een speelse look aan uw badkamer. Het doorbreekt rechte lijnen. U kunt hierbij kiezen voor een vrijstaand bad met pootjes of zonder. Een rechthoekig bad accentueert juist de strakke lijnen. Het is net waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat.

Bij Sani-Dump

Vrijstaand bad kopen

Weet u door de hoeveelheid aan mogelijkheden even niet meer waar u goed aandoet? Onze specialisten helpen u graag verder met advies op maat voor het uitkiezen van een vrijstaand bad. Zo kunt u straks na een drukke dag heerlijk ontspannen in een eenpersoons- of tweepersoons vrijstaand bad.

Badkamer trends

Ontdek meer