Openingstijden

Afspraak buiten openingstijden is mogelijk
Neem dan even contact met ons op.
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 18:00 uur
  • Woensdag10:00 - 18:00 uur
  • Donderdag10:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Washingtonstraat 7
1334LP  Almere Buiten

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

UW DROOMBADKAMER IN 3D

U leest het goed! Sani-Dump maakt gratis een 3D-ontwerp van uw droombadkamer? Hoe? Met een speciaal tekenprogramma kunnen wij uw wensen door vertalen naar een ontwerp. Gedetailleerd met de nieuwste trends en spullen. U kunt er voor kiezen om in de winkel langs te komen of online uw wensen door te geven. Bij de laatste optie nodigen wij u uit om langs te komen wanneer het u schikt. Tijdens deze afspraak nemen we het ontwerp door. Ook lopen we samen door de showroom. Sanitairwinkel Sani-Dump denkt graag met u mee.

KERAMIEK

Wilt u een materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is? Kies van voor sanitair gemaakt van keramiek. Doordat het oppervlak makkelijk schoon te maken is, is het heel hygiënisch. Daarnaast..

is het ook duurzaam. Keramiek is gemaakt van natuurlijke materialen. Bij Sani-Dump vindt u altijd een ruim aanbod aan keramieken badkamerproducten. Denk aan een merk zoals Durvit. Een lage prijs voor de beste producten.

BEZOEK ONZE SANITAIRWINKEL ALMERE!

U vindt Sani-Dump Almere aan de Washingtonstraat 7. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zondag. Bekijk de actuele openingstijden nu op onze website! Wij hopen u snel te zien. Doe alvast inspiratie op via de Pinterestpagina.

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.