Dubbele wastafel

Wastafels

Wanneer u een groot gezin heeft, kan het erg van pas komen om een dubbele wasbak te laten plaatsen in uw badkamer. Zo hoeft niemand meer op elkaar te wachten en scheelt het meer tijd. Dubbele wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Daarom vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en waar u op moet letten.

.

Doe inspiratie op

Blader door

De afmetingen

Veel mensen denken dat er veel ruimte moet worden ingeleverd voor een dubbele wasbak, maar dit is niet waar. Wist u dat u met 100cm al een hele mooie dubbele wasbak kunt laten plaatsen? Wel is het goed om na te denken wat voor model u zou willen. Gaat u voor bijvoorbeeld twee losse kommen? Of juist voor de klassieke ingebouwde wasbakken? Ook is het mogelijk om te kiezen voor één grote langwerpige wasbak.

Materialen

De meeste wasbakken zijn gemaakt van keramiek. Dit is namelijk sterk materiaal en heeft maar weinig onderhoud nodig. Wanneer u toch liever wilt gaan voor ander materiaal, dan is een andere optie bijvoorbeeld natuursteen of kunststof. U kunt altijd bij ons langskomen in de showroom om inspiratie op te doen.

Wastafel trends

Ontdek meer