Inbouw wastafel

Wastafels

Bij een inbouw wastafel is de waskom in het wastafelmeubel verwerkt. Dit zorgt voor een opgeruimd effect, omdat de afvoer netjes is weggewerkt. De ingebouwde wasbakken worden daarom ook vaak gekozen bij een moderne badkamerstijl. Er is veel mogelijk met een inbouw wastafel. Wij vertellen u hier graag meer over.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Vormen

Er zijn vele verschillende vormen waaruit u kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een ovale vorm voor een chique effect. Voor een moderne uitstraling kunt u kiezen voor een rechthoekig exemplaar. Wanneer u beschikt over een ruime badkamer, kunt u er zelfs voor kiezen om een ondiepe wastafel te laten installeren. Let hier dus wel bij op dat bij dit design de wasbak wat breder is.

Materialen

De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit beton, natuursteen of keramiek. De wastafels van natuursteen worden steeds populairder. Neem bijvoorbeeld een kom van marmer of terrazzo. Ook zijn er diverse kleuren verkrijgbaar. U kunt altijd langskomen bij ons in de showroom om de diverse modellen te bekijken

Badkamer trends

Ontdek meer