Dichte radiator

Radiator

Er zijn verschillende soorten radiatoren. Eén daarvan is een dichte radiator. Deze radiator is ontwikkeld voor de uitstraling, die anders is dan de gewone radiatoren. Het zorgt voor een blikvanger of zodat deze juist mooi wegvalt in de ruimte. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor de dichte design radiator.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Dichte radiator

Waarom een

Deze dichte design radiator geeft veel warmte af, wat weer zorgt voor sfeer. De radiator kan ook gekozen worden om extra kleur in de ruimte te creëren. Deze soort radiator valt onder design radiator. Het is een echte eye-catcher in de badkamer. Deze radiator geeft een strakke en moderne uitstraling en past goed in een strakke badkamer. Door de grote oppervlakte is de radiator goed schoon te maken. Het enige nadeel is dat er in de meeste gevallen niks aan opgehangen kan worden. Deze radiator geeft dus enkel en alleen warmte af in de badkamer.

de mogelijkheden

Ontdek

Er zijn meerdere mogelijkheden voor een dichte radiator beschikbaar. Naast de kleuren wit en zwart, zijn er ook nog andere kleuren. Afhankelijk van de wensen en voorkeuren, kan de radiator daar op aangepast worden. Het is belangrijk dat de radiator past bij de stijl en indeling van de badkamer.

Naast de kleuren zijn er ook verschillende soorten materialen beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn staal, aluminium, RVS en gietijzer. Het is goed om vooraf na te denken over een materiaal. Het ene materiaal kan namelijk beter tegen vochtige ruimtes en de ander is juist weer sneller warm. Sani-Dump heeft verschillende radiatoren van de merken Macbath, Vasco en Instamat.

Badkamer trends

Ontdek meer