Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Van Konijnenburgweg 7
4611HK  Bergen op Zoom

Afspraak maken

Bezoek ons voor inspiratie, een uitgebreid advies met 3D-ontwerp, of stap gerust binnen zonder afspraak voor een warme kop koffie.

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

BODEMPRIJZEN BIJ SANITAIRWINKEL BERGEN OP ZOOM

A-merken tegen bodemprijzen? Bij Sani-Dump is het mogelijk! Wij leveren verschillende grote merken tegen een goede prijs. Wij bieden een sanitaire ruimte voor iedere portemonnee. Aan de hand van uw bestedingsbudget bekijken wij gezamenlijk de mogelijkheden, waarbij wij graag een adviserende rol aannemen. Benieuwd naar hoe u bijvoorbeeld uw badkamer kunt verduurzamen? Maak een afspraak in onze vestiging in Bergen op Zoom.

Wist u dat u ook een 3D tekening van uw sanitair in Bergen op Zoom kunt laten maken? Op deze manier kunt u heel eenvoudig zien hoe het eindresultaat er uit kan komen te zien. Plan direct een afspraak via de onderstaande knop en laat uw badkamer ontwerpen!

EEN DOUCHEBAK KOOP JE BIJ SANI-DUMP

Wist u dat er veel keuzes zijn op het gebied van douchebakken? Een douchebak vangt het water op in uw douche. Voor ieder type douche hebben wij het perfecte bad in het assortiment. Geheel aangepast naar uw wens. Hierbij kunt u denken aan merken als Riho en Duravit. Wij zijn ervan overtuigd dat u verstelt zult staan van de mogelijkheden! Bekijk onze Pinterest pagina om alvast inspiratie op te doen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.