Sani-Dump Bergen op Zoom

Sanitairwinkel
Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs!

Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan sanitair en tegels zelf!

Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.

Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten
Contactgegevens
Van Konijnenburgweg 7
4611HK  Bergen op Zoom

BODEMPRIJZEN BIJ SANITAIRWINKEL BERGEN OP ZOOM

A-merken tegen bodemprijzen? Bij Sani-Dump is het mogelijk! Wij leveren verschillende grote merken tegen een goede prijs. Wij bieden een sanitaire ruimte voor iedere portemonnee. Aan de hand van uw bestedingsbudget bekijken wij gezamenlijk de mogelijkheden, waarbij wij graag een adviserende rol aannemen. Benieuwd naar hoe u bijvoorbeeld uw badkamer kunt verduurzamen? Maak een afspraak in onze vestiging in Bergen op Zoom.

Wist u dat u ook een 3D tekening van uw sanitair in Bergen op Zoom kunt laten maken? Op deze manier kunt u heel eenvoudig zien hoe het eindresultaat er uit kan komen te zien. Plan direct een afspraak via de onderstaande knop en laat uw badkamer ontwerpen!

EEN DOUCHEBAK KOOP JE BIJ SANI-DUMP

Wist u dat er veel keuzes zijn op het gebied van douchebakken? Een douchebak vangt het water op in uw douche. Voor ieder type douche hebben wij het perfecte bad in het assortiment. Geheel aangepast naar uw wens. Hierbij kunt u denken aan merken als Riho en Duravit. Wij zijn ervan overtuigd dat u verstelt zult staan van de mogelijkheden! Bekijk onze Pinterest pagina om alvast inspiratie op te doen.