Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur
  • woensdag 25 decemberGesloten
  • donderdag 26 december11:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

Cypresbaan 1
2908LT  Capelle aan den Ijssel

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

SANI-DUMP | SANITAIR SPECIALIST

Met een groot aanbod in luxe A-merken kunt u kwaliteit voor een betaalbare prijs verwachten. Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. Wij bieden kwaliteit voor de laagste prijs. Zo kunt u binnen elk budget uw droombadkamer samen stellen. Zoekt u naar sanitair in Capelle? Bezoek Sani-Dump!

Benieuwd wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

3D ONTWERP | REALISEREN

Realiseren is één van de sterkste punten van Sani-Dump. Want geheel gratis en vrijblijvend maken wij een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. We nemen de afmetingen van uw huidige badkamer over en plaatsen de door u uitgekozen producten in de ruimte. Uiteraard beginnen we eerst met de mogelijkheden onder elkaar te zetten. Wat is wel mogelijk en wat niet. Vervolgens kijken we naar de producten en in welke stijl u de betegeling en badkamermeubels wilt. Vervolgens zetten wij alles in een 3D ontwerp. Zo krijgt u pas echt een goed beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Zo kunt u tijdig eventuele aanpassingen doorvoeren voor u de aankoop plaatst. Laar in Capelle aan den IJssel  uw 3d tekening maken van sanitair!

BEZOEK SANITAIRWINKEL CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Zoekt u tegel en sanitair in Capelle aan den IJssel? Wij zijn te vinden aan de Cypresbaan 1 in Capelle a/d IJssel. Hier vindt u een ruim opgezette showroom waar u op uw gemak kunt rond kijken. U kunt een afspraak maken via onze website. Uiteraard bent u ook altijd welkom zonder afspraak. De openingstijden  vindt u op de website. Nog meer te weten komen over Sani-Dump? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Koffie staat klaar! Tot snel bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.