Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Nijverheidsweg-Noord 75
3812 PK  Amersfoort

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

PERSOONLIJK ADVIES BIJ SANI-DUMP AMERSFOORT

Wilt u graag persoonlijk advies ontvangen over wat de beste opties zijn voor uw badkamer? Onze ervaren medewerkers helpen u hier graag bij. Zij kunnen u voorzien van professioneel advies op maat. Maak een persoonlijke afspraak! Tijdens deze afspraak kunnen we de mogelijkheden voor uw badkamer uitgebreid bespreken. Neem alvast de tekening van uw badkamer mee zodat we goed kunnen meedenken en de ruimte optimaal kunnen gebruiken. Om uw ideeën tot werkelijkheid te realiseren is het mogelijk om een 3D-ontwerp van uw badkamer te maken. Hierdoor heeft u direct een beeld hoe uw droombadkamer met het nieuwe sanitair eruit komt te zien!

Wilt u uw ideeën visualiseren? Laat in Amersfoort een 3d ontwerp van uw badkamer maken!

Sani-Dump - sani-dump-amersfoort-nieuws

BEZOEK DE SANITAIRWINKEL VAN AMERSFOORT

Bent u op zoek naar sanitair, badkamertegels of andere benodigdheden voor de badkamer? Bezoek onze sanitairwinkel! Wij zijn te vinden op het volgende adres: Nijverheidsweg-Noord 75. 3812 PK Amersfoort. Hier vindt u onze ruim opgezette showroom vol met sanitair waar u rustig rond kunt kijken. Het is mogelijk om met of zonder afspraak langs te komen. Wij verwelkomen u graag! De openingstijden vindt u op onze website. Wilt u inspiratie op doen voor uw badkamer? Volg ons op Instagram, Facebook of Pinterest!

Tot snel in de showroom van Sani-Dump Amersfoort.

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.