Van Rijn Products

merk

Van Rijn Products is een professionele organisatie met een exclusieve showroom vol glazen oplossingen; van glazen douchecabines tot glazen scheidingswanden. Architecten, bouwbedrijven en consumenten kunnen hier hun geluk op.

Van Rijn Products

Van Rijn Products bv is gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen van sanitaire en glazen oplossingen voor zowel particulieren als professionals. Sinds 2003 zetten zij uw wensen om in realiteit. Door de service en flexibiliteit, het aanbieden van maatwerk en kwaliteit garandeert het merk een eindresultaat van hoog niveau.

Glazen oplossingen

De producten van Van Rijn Products zijn verkrijgbaar in maatwerk. De collectie bestaat onder andere uit: douchecabine’s, inloopdouches en badwanden. De glazen producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, bijvoorbeeld gebronsd glas, rookglas of een witte glazen wand. Bij Van Rijn Products is er genoeg keuze waardoor u een wand helemaal naar eigen smaak kunt laten maken.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van glazen voor uw badkamer?

U kunt een afspraak maken in de showroom van Sani-Dump, zodat u de verschillende mogelijkheden van Van Rijn Products kunt bekijken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van badkamermeubelen? Bekijk deze dan hier!

Sani-Dump - Merk_14-1