Toilet

Bidet

Bent u op zoek naar een bidet? Het is een goed alternatief voor toiletpapier, omdat u na een toiletbezoek wordt schoongespoeld door een waterstraal. In Nederland komt u ze nog niet heel vaak tegen en dat terwijl het gebruik van een bidet erg hygiënisch is. Bekijk ons assortiment en bestel uw bidet eenvoudig online!

.

Doe inspiratie op

Blader door

De voordelen van een bidet

Comfort en hygiëne

Het idee van een bidet is al heel oud, maar het wordt nog steeds gebruikt. Het bidet lijkt op een soort wasbak en helpt om intieme delen op te frissen na een bezoek aan het toilet. Het is zeer hygiënisch, omdat het water alles wegspoelt. Naast het schone gevoel is een bidet ook zeer comfortabel. De watertemperatuur is zelf in te stellen. Voor mensen met een gevoelige huid kan het zeer effectief werken, omdat papiergebruik overbodig wordt. Daarnaast voorkomt het ook ziektes.

Een toilet met bidet

Het bidet wordt altijd naast het toilet geplaatst en kan zowel op de vloer staan als aan de wand worden bevestigd. Naast een traditioneel bidet bestaan er tegenwoordig ook toilets met bidet functie. Een toilet met bidet heeft als voordeel dat u niet een los toilet en een los bidet in uw badkamer hoeft neer te zetten. Een toilet met bidet heeft namelijk een ingebouwde bidetkraan.

Over het kopen van een bidet

Meer informatie

Heeft u nog vragen over een bidet of advies nodig van een van onze adviseurs? Neem dan gerust contact op of kom langs bij een van onze vestigingen. Wij staan voor u klaar.

Toilet trends

Ontdek meer