Vasco

merk

Dankzij de tijdeloze designradiatoren van Vasco verwarmt u uw ruimtes in stijl. De radiatoren staan garant voor bewonderende blikken, een perfecte warmteafgifte én betrouwbare kwaliteit.

Vasco

Vasco is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen. Het merk is een toonaangevende producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling en is marktleider in badkamerradiatoren in Benelux. Maar de verkoopactiviteiten reiken ook de verre exportmarkten zoals Japan, VS, China en Nieuw Zeeland.

Voor elke interieurstijl een passende radiator

Met een passie voor techniek en design maakt Vasco producten die innoveren en verrassen. Vasco ontwerpt zowel verticale als horizontale radiatoren, die in elke badkamer passen. De radiatoren vinden probleemloos hun plek in elk interieur. Het uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende series met elk een eigen design en uitstraling. Naast het design en de duurzame eigenschappen zijn de radiatoren van uitstekende kwaliteit. Alle producten zijn ontwikkeld om er lang van te genieten.

Vasco elektrische radiator

Jaarlijks stijgt de vraag van installateurs én klanten naar innovatieve elektrische verwarmingsoplossingen. Elektrische Vasco radiatoren spelen snel in op de warmtevraag en hebben een prachtig design.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte radiator?

Maak gerust een afspraak met of kom langs in de showroom van Sani-Dump om de verschillende radiatoren te bekijken. U kunt hier alvast inspiratie opdoen.

Sani-Dump - Merk_21