Hansgrohe

merk

Hansgrohe is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en van Duitse afkomst is. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van sanitair, waaronder badkamerkranen, douches, kranen en douchesystemen. Innovatief en kwaliteitsvol zijn twee kenmerken die goed bij het merk passen. Bent u dus op zoek naar een badkamerproduct van hoogwaardige kwaliteit dan is Hansgrohe een goede keuze.

De geschiedenis

In 1901 is het bedrijf opgericht door Hansgrohe in Schiltach, Duitsland. In het begin produceerde het bedrijf alleen kranen voor keukens. Omdat dit erg succesvol liep, begon Hansgrohe in 1930 ook aan de productie voor badkamerkranen. De eerste thermostatische douchekraan werd in 1950 uitgebracht door Hansgrohe. Dit was een revolutionaire uitvinding die ervoor zorgde dat de temperatuur van het water constant bleef.

Kwaliteits- en stijlvol

Het merk staat erom bekend hoge kwaliteitsnormen te hebben. Het merk gebruikt alleen de beste materialen en nieuwste technologieën om de producten te maken. De producten van Hansgrohe zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Verder zijn de producten verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder klassiek, modern en industrieel. Zo zit er altijd een product tussen die bij uw stijl aansluit. De hoogwaardige materialen die gebruikt worden zijn onder andere messing en chroom.

Ontdek het merk

Kom langs in onze showroom en bekijk de producten van het merk. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Wist u dat het ook mogelijk is om een 3D ontwerp te laten maken van uw droombadkamer? Zo kunt u meteen ondervinden of de badkamer naar wens is.

Sani-Dump - Ontwerp zonder titel (17)