Douchetoilet

Toilet

Er zijn verschillende soorten toiletten om uit te kiezen. Eén van de soorten toiletten is een douchetoilet. Een douchetoilet is een combinatie van een toilet en een bidet, waardoor de extra ruimte van een bidet achterwege gelaten kan worden. Een douchetoilet zorgt voor een comfortabele reiniging en zit verwerkt onder de wc-bril. Onder de wc-bril zit een douchearm die bij gebruik naar buiten schuift en sproeit.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Van een douchetoilet

De voordelen

Een douchetoilet heeft verschillende voordelen. Allereerst is het beter voor het milieu dan een normaal toilet. Bij het gebruik van een douchetoilet zal er namelijk geen of minder toiletpapier gebruikt worden. Het onderlichaam wordt gereinigd met warm water, en omdat u uw handen niet of minder hoeft te gebruiken is dit erg hygiënisch.
Het toilet kan afgesteld worden naar eigen voorkeuren, waardoor het een prettige ervaring is voor iedereen. De douchearm wordt beschermd wanneer deze niet gebruikt wordt en wordt tijdens het naar buiten- en naar binnen schuiven met water gespoeld, voor maximale hygiëne. Door de warme lucht föhn is wc-papier overbodig.

Compleet maken

Douchetoilet

Een douchetoilet is gemiddeld duurder dan andere toiletten. Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met een stroom en/of een warmwateraansluiting. Ook het inbouwreservoir moet geschikt zijn voor elektrische aansluiting. Kies het toilet van het met Grohe of Xenz en kies een toilet die bij u en de interieurstijl past.

Badkamer trends

Ontdek meer