Houten badkamer

Geniet van natuurlijke sferen

Wat is een houten badkamer?
Een Houten badkamer straalt gezelligheid uit! Hout draagt dan ook bij aan een warme en luxe uitstraling van jouw badkamer. Zo kunt u voor verschillende soorten hout kiezen waardoor u vele opties heeft. Tover uw badkamer om tot echte wellness badkamer en genieten van natuurlijke sferen.

Moodboard materialen
Houten bad
Vloer
Houten badmeubel

trotse klanten Houten badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek Houten badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De houten badkamer bij

Angelique en John

Houten badkamer

Angelique en John zijn echte natuurmensen. Daarom zijn ze ook dol op hout in hun woning. Dit is terug te zien in hun appartement in Eindhoven. Hier hebben ze dan ook een prachtige lange wastafel van hout. Deze brengt sfeer in de ruimte en is uniek door zijn grootte.

Hout in de badkamer? Is dat wel mogelijk? Sommige mensen vragen het zich af. Gelukkig zijn er bepaalde soorten hout die beter tegen vocht kunnen. Ook worden badkamer meubels vaak behandelt waardoor het mogelijk is om deze in de. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout. Dit soort hout is in veel verschillende kleuren afwerking beschikbaar. Daarnaast zijn er natuurlijk ook opties voor een houtlook. Dit is niet te onderscheiden van echt hout en hoeft dan ook niet behandeld te worden. Deze badkamermeubels zijn gemaakt van spaanplaat of MDF platen met een laag fineer erover.

In combinatie met natuursteen is het erg mooi om een houten badmeubel in uw badkamer te plaatsen. Ook een keramieken waskom staat mooi en zorgt voor contrast. Houtkleur staat mooi bij lichtere en grijstinten. Zo wordt deze ook vaak gebruikt in een industriële of landelijke badkamer. Er zijn tal van mogelijkheden!

Wilt u net als Angelique en John voor een authentiek badkamermeubel? Ga dan voor een meubel van onbewerkte uitstraling. Dit geeft uw badkamer een robuuste en stoere uitstraling.

Ook badkamermeubels van hout voor in uw badkamer? Plan dan een afspraak in bij Sani-Dump en vraag om advies van één van onze badkamerspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

houten badkamer

Doe inspiratie op

Blader door

Houten badkamer trends

Ontdek meer