Landelijke badkamer

Gezelligheid en warmte

Wat is een landelijke badkamer?
Een landelijke badkamer is de perfecte stijl wanneer u houdt van gezelligheid en warmte. In deze badkamer komt u volledig tot rust. De landelijke stijl kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en en warme kleuren. Veel mensen zijn dol op de landelijke stijl en tegenwoordig is er veel mogelijk!

Moodboard materialen
Hout
RVS
Ronde vormen

trotse klanten landelijke badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek landelijke badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De landelijke badkamer bij

Hans en Patricia

Landelijke badkamer

Hans en Patricia zijn dol op hun badkamer in landelijke stijl. Deze past perfect in hun boerderijwoning in het Gelderse Zutphen. In de badkamer van Hans en Patricia is gebruik gemaakt van lichte tinten en hout. Een rustig kleurenpalet is dan ook één van de belangrijkste en eenvoudigste manieren om een landelijke sfeer te creëren. Vaak wordt er gebruik gemaakt van gebroken wit, grijs of aardetinten.

Daarnaast staat er in een landelijke badkamer natuurlijke materialen centraal. Denk hierbij een prachtige houten vloer of het gebruik van natuursteen. Tegels worden in het algemeen niet vaak gebruikt binnen een landelijke badkamer, maar er zijn genoeg variaties die wel bij een landelijke sfeer passen. Zo zijn er binnen de landelijke stijl verschillende variaties en komen moderne elementen ook steeds vaker naar voren zoals bijvoorbeeld lichte of betonlook tegels. Bent u meer liefhebber van een klassieke landelijke badkamer? Dan kunt u uw wanden en/of vloertegels ook met mozaïek bekleden voor een romantisch effect.

Bent u net als Hans en Patricia dol op een landelijke badkamer? Plan dan een afspraak in bij Sani-Dump en vraag om advies van één van onze badkamerspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Landelijke badkamer

Doe inspiratie op

blader door

Landelijke badkamer trends

Ontdek meer