Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Wegastraat 25
2516AN  Den Haag

Afspraak maken

Bezoek ons voor inspiratie, een uitgebreid advies met 3D-ontwerp, of stap gerust binnen zonder afspraak voor een warme kop koffie.

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

MERKEN | SANITAIRWINKEL DEN HAAG

Bij Sani-Dump verkopen we verschillende merken. Wij kijken bij de inkoop van onze producten naar veel aspecten. Denk aan trends en populariteit. Dat wil zeggen: voor ieder wat wils. Wilt u inspiratie op doen? Klik hier om meer inspiratiemateriaal te bekijken. Wij verkopen merken voor tegels en baden. Maar ook voor accessoires en badkamermeubelen. Voorbeeld van een merk is: Duravit. U kunt op deze pagina alle merken bekijken. Zit uw merk er niet bij? Aarzel dan niet. U kunt altijd contact met ons opnemen. Zo kunnen wij voldoen aan uw wensen. Goed om te benoemen is het volgende. Door goede prijsafspraken kunnen wij de goedkoopste prijs aanbieden.

CONTACT

Heeft u interesse in het sanitair van Sani-Dump Den Haag? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor uw klaar. Daarnaast kunt u ook een afspraak in de showroom maken. Dit kunt u doen door de volgende handeling te verrichten. Bel naar 070-4129442 of mail uw vraag naar denhaag@sanidump.nl.

Wij hopen u snel te verwelkomen!

Badkamer tegels Rijswijk | Badkamer Wassenaar

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.