Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Leeghwaterstraat 63
3364AE  Sliedrecht

Afspraak maken

Bezoek ons voor inspiratie, een uitgebreid advies met 3D-ontwerp, of stap gerust binnen zonder afspraak voor een warme kop koffie.

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

SANI-DUMP UW SPECIALIST!

Al meer dan 40 jaar hebben wij als badkamerwinkel Sliedrecht ervaring op het gebied van badkamers. U kunt bij ons terecht voor sanitair, badkamermeubels en tegels. A-merken tegen absolute bodemprijzen! Want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Door onze ervaring kunt u altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. We denken graag met u mee en helpen u bij het realiseren van uw droombadkamer! Hoe wij dat doen? Lees dan snel verder!

Wat dacht u van een gratis 3D ontwerp van uw badkamer? Dé ideale manier om uw nieuwe badkamer alvast te kunnen bekijken. Wij weten als geen ander dat de keuze reuze is, maar dat hierdoor de knopen doorhakken erg lastig kan zijn. Daarom laten wij u graag zien hoe de door u gekozen producten in de ruimte komen te staan! Zo kunt u tijdige wijzigingen doorvoeren en kunt u geheel u eigen badkamer ontwerpen!

KOM EENS LANGS BIJ BADKAMERWINKEL SLIEDRECHT!

Wilt u meer tips voor het creëren van uw droombadkamer? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina! Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom aan de Leeghwaterstraat 63 in Sliedrecht. De koffie staat voor u klaar!

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.